Russisk salat 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Dressing:
250 gram Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 nip Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
1 dl. Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
2 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 skiver Rødbeder, syltede
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 3165 (753 kcal)
KJ pr. Portion 3165 (753 kcal)
Vægt ialt 783 gram
Vægt pr. Portion 783 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 404 KJ (96 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)