Appelsinkage med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Ren rå marcipan
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 19566 (4658 kcal)
KJ pr. Pers. 1630 (388 kcal)
Vægt ialt 1548 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1263 KJ (300 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 17.5 gram
Kulhydrat 31.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)