Pandekager med is næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekagedej:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Til stegningen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5633 (1341 kcal)
KJ pr. Pers. 1408 (335 kcal)
Vægt ialt 771 gram
Vægt pr. Pers. 192 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 730 KJ (173 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 18.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)