Pandekager 22 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3038 (723 kcal)
KJ pr. Portion 3038 (723 kcal)
Vægt ialt 494 gram
Vægt pr. Portion 494 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 615 KJ (146 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)