Brownie cupcakes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Frosting:
225 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
450 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 26001 (6190 kcal)
KJ pr. stk. 2166 (515 kcal)
Vægt ialt 1408 gram
Vægt pr. stk. 117 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1846 KJ (439 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 56.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)