Påskereder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
  Bund:
500 gram Ren rå marcipan
300 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Nougatcreme:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Nougat, blød
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 33389 (7949 kcal)
KJ pr. stk. 2225 (529 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. stk. 106 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2086 KJ (496 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 31.1 gram
Kulhydrat 48.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)