Rabarbermousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Rabarber, renset vægt
70 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 4089 (973 kcal)
KJ pr. Pers. 1022 (243 kcal)
Vægt ialt 560 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 22.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)