|
250 |
gram |
Rabarber, renset vægt250 gram Rabarber, renset vægt
|
70 |
gram |
Sukker70 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
|
|
|
1 |
tsk. |
Citronsaft, friskpresset1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
|
Husblas, blade2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
|
|
|
|
2 |
|
Æggeblommer, pasteuriseret2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
|
3 |
spsk. |
Sukker3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
|
|
|
2 |
|
Æggehvider, pasteuriseret2 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Jordbær, friske Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram
1 bær vejer ca 15 gram
|
|
|
|
KJ total 4089 (973 kcal)
KJ pr. Pers. 1022 (243 kcal)
Vægt ialt 560 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 22.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|