Små Forårslagkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
  Marengsbund:
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
250 gram Lys rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kaffeskum:
130 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Chokolade-Pensling:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
30 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 14262 (3395 kcal)
KJ pr. stk. 950 (226 kcal)
Vægt ialt 901 gram
Vægt pr. stk. 60 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1582 KJ (376 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 57.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)