Små Forårslagkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
  Marengsbund:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
250 gram Lys rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kaffeskum:
130 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Chokolade-Pensling:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
30 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 14280 (3400 kcal)
KJ pr. stk. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 910 gram
Vægt pr. stk. 60 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1568 KJ (373 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 56.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)