Sund Mørbradgryde med grøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinemørbrad, afpudset
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Paprika, røget
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Madlavningsfløde 8% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
125 gram Kalkunbacon i skiver
125 gram Kyllingecocktailpølser
   
  Rodfrugtmos:
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
0.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12447 (2963 kcal)
KJ pr. Pers. 3111 (740 kcal)
Vægt ialt 3823 gram
Vægt pr. Pers. 955 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 325 KJ (77 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)