Creme til fastelavnsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
30 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 2949 (702 kcal)
KJ pr. Portion 2949 (702 kcal)
Vægt ialt 610 gram
Vægt pr. Portion 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 483 KJ (115 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 16.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)