Kold rabarbersuppe med vaniljeis næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Suppe:
1000 gram Rabarber, renset vægt
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
evt. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Iscreme:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 13334 (3174 kcal)
KJ pr. Pers. 3333 (793 kcal)
Vægt ialt 2243 gram
Vægt pr. Pers. 560 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 594 KJ (141 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)