Blommekoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
500 gram Blommer, friske udstenede
   
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5127 (1220 kcal)
KJ pr. Pers. 1281 (305 kcal)
Vægt ialt 1690 gram
Vægt pr. Pers. 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 303 KJ (72 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)