Sunde pandekager med havregryn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
50 gram Fuldkornshvedemel
50 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

15 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3037 (723 kcal)
KJ pr. Pers. 1518 (361 kcal)
Vægt ialt 499 gram
Vægt pr. Pers. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 608 KJ (144 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 18.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)