Smørrebrød fiskefilet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
4 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Panering:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 skiver Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Rejer uden skal, kogte
Stenbiderrogn, sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Karse. frisk
   
Energi:
KJ total 5245 (1248 kcal)
KJ pr. Pers. 2622 (624 kcal)
Vægt ialt 684 gram
Vægt pr. Pers. 342 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 766 KJ (182 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)