Rabarber med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
150 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 5208 (1240 kcal)
KJ pr. Pers. 1302 (310 kcal)
Vægt ialt 843 gram
Vægt pr. Pers. 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 617 KJ (147 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 24.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)