Blåbær muffins med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vaniljeis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Blåbær, frosne 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

40 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 9646 (2296 kcal)
KJ pr. stk. 803 (191 kcal)
Vægt ialt 639 gram
Vægt pr. stk. 53 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1508 KJ (359 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 33.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)