Rabarbertrifli 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kompot:
400 gram Rabarber, renset vægt
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Flødeskum:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
1 dl. Marsala 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Marsala er en italiensk sød vin
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 10837 (2580 kcal)
KJ pr. Pers. 2709 (645 kcal)
Vægt ialt 1110 gram
Vægt pr. Pers. 277 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 976 KJ (232 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 33.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)