Pastasalat med karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Pastaskruer
   
300 gram Bacon i tern
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Dressing:
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Limesaft
2 spsk. Karry, mild
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 16274 (3874 kcal)
KJ pr. Pers. 2034 (484 kcal)
Vægt ialt 1525 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1067 KJ (254 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 26.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)