Osso buco 05 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1600 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 14147 (3368 kcal)
KJ pr. Pers. 3536 (842 kcal)
Vægt ialt 3526 gram
Vægt pr. Pers. 881 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)