|
1600 |
gram |
Okseskank (osso buco)1600 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
4 |
|
Gulerødder, skrællet vægt4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
3 |
|
Porre, renset vægt3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
2 |
|
Løg, pillet vægt2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
fed |
Hvidløg4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
ds. |
Flåede tomater, konserves 400g.1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
|
3 |
dl. |
Hvidvin, tør3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Bouillonterning, okse1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
1 |
|
Laurbærblade1 Laurbærblade
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 14147 (3368 kcal)
KJ pr. Pers. 3536 (842 kcal)
Vægt ialt 3526 gram
Vægt pr. Pers. 881 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 3.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|