Glutenfri æbletærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Mørdej:
300 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marcipanfyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Ren rå marcipan
1.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Æblefyld:
250 gram Æbler, skrællet vægt 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 17542 (4176 kcal)
KJ pr. Pers. 2192 (522 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1461 KJ (347 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 39.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)