Havergrynskager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 50 stk.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7705 (1834 kcal)
KJ pr. stk. 154 (36 kcal)
Vægt ialt 434 gram
Vægt pr. stk. 8 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1775 KJ (422 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 21.9 gram
Kulhydrat 52.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)