Mormors kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
1000 gram Kogte kolde kartofler
   
  Pynt:
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8143 (1938 kcal)
KJ pr. Pers. 2035 (484 kcal)
Vægt ialt 1380 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 14.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)