Æbleskiver med æbler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12.5 gram Gær, frisk
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Æblefyld:
1 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 7676 (1827 kcal)
KJ pr. stk. 191 (45 kcal)
Vægt ialt 930 gram
Vægt pr. stk. 23 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 825 KJ (196 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 24.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)