Fars i fad med porrer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 7055 (1679 kcal)
KJ pr. Pers. 1763 (419 kcal)
Vægt ialt 1488 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 6.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)