Gløgg og æbleskiver næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Ekstrakt:
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
5 cm Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
8 Stjerneanis, hele
1 spsk. Nelliker, hele
8 Kardemomme, kerner
   
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Madeira 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Brun rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Snaps. 40 % vol. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
80 gram Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Æbleskiver:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12.5 gram Gær, frisk
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
Energi:
KJ total 20348 (4844 kcal)
KJ pr. Pers. 3391 (807 kcal)
Vægt ialt 3303 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 615 KJ (146 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 18.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)