Æbletærte med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Mørdej:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Marcipanfyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Ren rå marcipan
1.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Æblefyld:
250 gram Æbler, skrællet vægt 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 14540 (3462 kcal)
KJ pr. Pers. 1817 (432 kcal)
Vægt ialt 1016 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1430 KJ (340 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 36.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)