Dressing til kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 6 Pers
Ingredienser:
5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9352 (2226 kcal)
KJ pr. Pers 1558 (371 kcal)
Vægt ialt 710 gram
Vægt pr. Pers 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1317 KJ (313 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 32.8 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)