Paprikagryde vegetar næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Kidneybønner, tørrede Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
   
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød chilipeber
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Paprika, delikatesse
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
3 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 13054 (3108 kcal)
KJ pr. Pers. 3263 (777 kcal)
Vægt ialt 2007 gram
Vægt pr. Pers. 501 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)