Sønderjysk riskage med flødeskum og gele næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
600 gram Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
   
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Pynt:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11529 (2745 kcal)
KJ pr. Pers. 1441 (343 kcal)
Vægt ialt 1179 gram
Vægt pr. Pers. 147 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 977 KJ (232 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 15.6 gram
Kulhydrat 19.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)