Bountykage i bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
7 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
245 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
245 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Creme:
8 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
90 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
  Kokosmel
   
Energi:
KJ total 21217 (5051 kcal)
KJ pr. Pers. 1768 (420 kcal)
Vægt ialt 1185 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1790 KJ (426 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 26.4 gram
Kulhydrat 43.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)