Rejetærte med spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Rejer uden skal, kogte
   
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 15060 (3585 kcal)
KJ pr. Pers. 2510 (597 kcal)
Vægt ialt 1815 gram
Vægt pr. Pers. 302 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)