Kærnemælkskoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 2925 (696 kcal)
KJ pr. Pers. 731 (174 kcal)
Vægt ialt 1119 gram
Vægt pr. Pers. 279 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 261 KJ (62 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)