Kringle - Søren Ryge næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 4 stk.
Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
330 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Til pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
8 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hasselnøddeflager
   
  Remonce:
170 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 32952 (7845 kcal)
KJ pr. stk. 8238 (1961 kcal)
Vægt ialt 2037 gram
Vægt pr. stk. 509 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1617 KJ (385 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 22.9 gram
Kulhydrat 41.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)