Cheesecake Brownie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
  Ostemassen:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 15310 (3645 kcal)
KJ pr. Portion 15310 (3645 kcal)
Vægt ialt 969 gram
Vægt pr. Portion 969 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1580 KJ (376 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 43.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)