Wienergryde skinketern og paprika næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Bacon i tern
300 gram Skinkekød i tern
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 bdt. Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika, delikatesse
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Energi:
KJ total 10788 (2568 kcal)
KJ pr. Pers. 2697 (642 kcal)
Vægt ialt 4050 gram
Vægt pr. Pers. 1012 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)