Rabarberstang næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 2 stk.
Ingredienser:
  Rabarberkompot:
200 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
70 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 knsp. Kardemomme, stødt
   
Energi:
KJ total 8543 (2034 kcal)
KJ pr. stk. 4271 (1017 kcal)
Vægt ialt 836 gram
Vægt pr. stk. 418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1021 KJ (243 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 38.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)