Fragilité lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 16 Pers.
Ingredienser:
  Bunde:
100 gram Ren rå marcipan
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Creme:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 18737 (4461 kcal)
KJ pr. Pers. 1171 (278 kcal)
Vægt ialt 1046 gram
Vægt pr. Pers. 65 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1790 KJ (426 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 29.1 gram
Kulhydrat 37.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)