Rejesouffle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 4 Pers
Ingredienser:
  Rejesoufle:
300 gram Tigerrejer uden skal, rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Rød frugtfarve
   
  Fleurons:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Hummersauce:
2.5 dl. Hummersuppe 1 pakning hummersuppe fra Royal Greenland indeholder 2 poser med 200 gram i hver
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Dampet spinat:
400 gram Babyspinat, frisk
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Tigerrejer uden skal, kogte
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 9741 (2319 kcal)
KJ pr. Pers 2435 (579 kcal)
Vægt ialt 1205 gram
Vægt pr. Pers 301 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 808 KJ (192 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)