Kylling i tomatsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Basilikum, tørret
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
Energi:
KJ total 2042 (486 kcal)
KJ pr. Pers. 1021 (243 kcal)
Vægt ialt 833 gram
Vægt pr. Pers. 416 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 245 KJ (58 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)