Banankage med kanel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
210 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 13738 (3271 kcal)
KJ pr. stk. 686 (163 kcal)
Vægt ialt 1160 gram
Vægt pr. stk. 58 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1183 KJ (281 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 38.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)