Braiserede svinekæber med øl næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 4 pers.
Ingredienser:
1000 gram svinekæber - kæbeklumper
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 dl. Mørk øl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 7304 (1739 kcal)
KJ pr. pers. 1826 (434 kcal)
Vægt ialt 1765 gram
Vægt pr. pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 413 KJ (98 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)