Pitabrød med kyllingefyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
200 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
  Dressing:
3 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Sambal oelek Sambal oelek er en Chili paste
   
8 Pitabrød En pakke købte pitabrød indeholder gerne 12 stk og vejer samlet 800 gram.

Ca 67 gram pr. pitabrød.
   
Energi:
KJ total 10714 (2551 kcal)
KJ pr. Pers. 2678 (637 kcal)
Vægt ialt 2836 gram
Vægt pr. Pers. 709 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)