Indbagt laksefars næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Piedej:
4 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fars:
400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 dl. Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Cayennepeber
   
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 14274 (3398 kcal)
KJ pr. Pers. 3568 (849 kcal)
Vægt ialt 1159 gram
Vægt pr. Pers. 289 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1231 KJ (293 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 20.2 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)