Bagt kartoffelmos med kødsauce i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødsauce:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Becel flydende Original 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kartoffelmos:
700 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9097 (2165 kcal)
KJ pr. Pers. 2274 (541 kcal)
Vægt ialt 2563 gram
Vægt pr. Pers. 640 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 354 KJ (84 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)