Pasta med karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
200 gram Pasta penne
   
Energi:
KJ total 9748 (2320 kcal)
KJ pr. Pers. 4874 (1160 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 749 KJ (178 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)