Koteletter i fad (stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry
2 tsk. Paprika
   
Energi:
KJ total 15250 (3630 kcal)
KJ pr. Pers. 3812 (907 kcal)
Vægt ialt 3781 gram
Vægt pr. Pers. 945 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)