Spaghetti i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløgspulver
1 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 16386 (3901 kcal)
KJ pr. Pers. 4096 (975 kcal)
Vægt ialt 1565 gram
Vægt pr. Pers. 391 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1047 KJ (249 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 22.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)