Mørksejfilet i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
600 gram Mørksejfilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 kvist Timian, frisk
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 7281 (1733 kcal)
KJ pr. Pers. 1820 (433 kcal)
Vægt ialt 2209 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)