Farseret laks med sød, rød pebersauce og friteret porre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Laksefilet med skind
   
  Fars:
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
4 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 10913 (2598 kcal)
KJ pr. Pers. 2728 (649 kcal)
Vægt ialt 2082 gram
Vægt pr. Pers. 520 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 524 KJ (124 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)