Bagt laks med parmaskinke og råstegte kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
8 skiver Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 spsk. Timian, tørret
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9470 (2254 kcal)
KJ pr. Pers. 2367 (563 kcal)
Vægt ialt 1680 gram
Vægt pr. Pers. 420 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)